Trond Viding Tvedt blir ny daglig leder i Malvin Varne


4. mai tiltrer Trond Viding Tvedt inn i stillingen som daglig leder for Malvin Varne AS. 

Etter en lang prosess for å finne den rette kandidaten er ny daglig leder for Malvin Varne AS på plass. Førstkommende mandag overtar Trond Tvedt stafettpinnen etter Hein Arve Varne, som har hatt stillingen siden 2002. 

– Jeg går til denne oppgaven med ærefrykt. Jeg har stor respekt for det Hein og familien har fått til opp gjennom årene. De har bygget en god kultur i firmaet, og hatt en sunn og positiv utvikling som jeg gleder meg til å videreføre, sier den påtroppende lederen. 

Tvedt har en bakgrunn fra både teknisk og økonomisk utdannelse, og har lang erfaring innenfor entreprenørbransjen. 

Han har jobbet i lederstillinger hos flere store norske og internasjonale aktører i bransjen. Nå ser han frem til å ta fatt på arbeidsoppgavene som venter her lokalt. 

– Nå har vi flyttet hjem igjen til Karmøy, og da var det på sin plass å jobbe på Karmøy. Malvin Varne har blitt et godt og anerkjent merkenavn, og det er store muligheter for videre utvikling. Da gjelder det å ta vare på de mulighetene og videreutvikle det som allerede er blitt skapt.  

Styret i Malvin Varne med Hein Arve Varne i spissen er godt fornøyd med den nye ansettelsen. De er trygge på at Tvedt har de egenskapene og kunnskapen som skal til for å dra selskapet videre. 

– Det er ikke lett å finne den rette daglige lederen i dag, men jeg har hatt kontakt med Trond i ett års tid nå og vi har funnet tonen. Styret er overbevist om at dette er det beste for firmaet. Han er den beste vi kunne funnet til å være med på å dra Malvin Varne videre og opp i god vekst, forteller Varne.

Hein Arve Varne vil på sin side gå over til å være en arbeidende styreformann i selskapet. 

– Det er ikke noen hemmelighet at jeg har slitt med helsen i mange år. Nå er vi blitt så store at det er blitt mer en belastning enn en glede for meg å være daglig leder. Da er det på tide å få inn nye krefter. Jeg er både vemodig, glad og stolt på samme tid – stolt over at vi har funnet en så god kandidat, sier den avtroppende daglige lederen. 

Malvin Varne AS er et entreprenørfirma som ble startet i 1989 og holder til på Bygnes, Karmøy. Per dags dato har bedriften over 80 ansatte, og utfører totalentrepriser, betong- og tømrerarbeid til både privatkunder og næring.

468 ad